LOADING

Type to search

Företagande SEO

Marcus Everflod satsar på Searchminds i Kalmar

Share

Att göra sitt företag synligt på internet blir bara viktigare och viktigare. Därför är det essentiellt att du har har koll på hur du ska få att just ditt företag rankar bäst på Google när man söker på dina specifika sökord. Det är där sökmarknadsföring och SEO kommer in i bilden. Men vad är SEO och sökmarknadsföring egentligen? Jo, sökmarknadsföring är som ett samlingsnamn där AdWords och SEO ingår. AdWords är annonser som du själv får optimera och välja vilka som ska se annonserna. Med hjälp av Google AdWords är det också väldigt enkelt att hålla koll på statistik.

Searchminds

Searchminds grundades 2010 utav Marcus Everflod som innan har en lång erfarenhet utav sökmarknadsföring. Marcus är en driven entreprenör som tidigare grundat flera företag inom just detta vilket ger han mycket kunskap. Just nu så satsar Marcus och teamet på Searchminds i Kalmar allt för att få företaget att växa för att kunna hjälpa så många som möjligt. Marcus ser en hög lönsamhet under 2019 vilket bara ger mer motivation till att göra Searchminds till ett ledande företag inom sökmarknadsföring.

På fritiden så älskar han allt som har med träning att göra och allra mest crossfit. Med många triathlon under bältet så är nästa utmaning Vasaloppet. Såklart så är Ironman en på listan för klarade triathlon.

Sökmotorsmarknadsföring

SEO eller sökmotoroptimering är att du försöker få att just din sida ska komma högst upp på Google när man söker på ett utav dina sökord. Detta är väldigt viktigt för ifall dina konkurrenter ligger över dig på Google så kommer kunderna troligen gå in på den sidan istället för dig. Denna metod är inriktat till dom specifika kunderna som söker på något och exponerar bara inte till folk som inte är intresserade.

Att göra dom här sakerna är tidskrävande och väldigt svårt att göra det bra så att göra det själv är svårt. Så ifall du behöver hjälp med SEO och sökmarknadsföring så ska du vända dig till Marcus Everflod på Searchminds i Kalmar. Searchminds kommer hjälpa dig att få din sida till toppen.

Så behöver du hjälp med att få ditt företag till dom högre positionerna så tveka inte och ta kontakt med Searchminds i Kalmar.

Leave a Comment