LOADING

Type to search

Nöje

Tips på roliga sällskapsspel

Share

Det spelar ingen roll vilken tid det är på året. Det passar alltid bra att dra ihop ett gäng vänner eller familj för att spela sällskapsspel.

Ett av dem mest klassiska sällskapsspelen är monopol som är det klassiska affärsspelet som har sålts världen över. För den som har missat så går monopol ut på att äga gator och bygga hus och hotell på dessa gator. Till slut vill man styra hela staden och försöka få motståndarna att förlora alla sina pengar genom att landa på dina gator. Genom att bygga både hus och hotell på sina gator så ökar priset på dessa gator när folk landar på dem. Varje runda så får varje spelare slå två tärningar, vid slag av två sexor så får man slå en gång till. Skulle man däremot slå två sexor tre gånger i rad på samma runda så hamnar man i fängelse. Monopol har utvecklats och alla spelar förmodligen med egna regler vilket kan ses som ganska unikt.

Handelsavenyn har ett brett utbud av sällskapsspel för hela familjen. Perfekt för fredagskvällen med familjen eller när vänner är på besök. Vi har allt från klassiska, populära till helt nya sällskapsspel för alla åldrar.

Förutom sällskapsspel så erbjuder Handelsavenyn en mängd andra roliga produkter som bland annat uteleksaker, leksaksbilar, radiostyrd bil, barnspel och annat pyssel för barn.