LOADING

Type to search

Utbildning

Utbilda dig till kiropraktor för hästar

Share

Kiropraktik har utövats sedan slutet av 1800-talet och har sedan dess blivit en populär behandling. Kiropraktik är en säker behandlingsform, baserad på forskning och pålitlig erfarenhet. Kiropraktorer undersöker musklerna och lederna i ryggraden för att känna spänningar, rörelsemönster och skador.

Utbildning akupunktur för hästar

Alternative Healthworks arbetar med förebyggande vård för att behandla asymmetri i hur hästar rör sig. Hantera problemet med asymmetri i hur hästar rör sig. Det betyder att den här hästen är svårare att gå på dubbla spår i ett varv och svårare i galopp. Det känns ojämnt alls. Hästar som körs regelbundet bör vara liksidiga. Om du inte gör något mot den andra hästen ökar risken för skada. Alternative Healthworks kan hjälpa dig och din häst att bli lika. Att utbilda sig till kiropraktor är oftast en fem års vårdutbildning.

Akupunktur har använts i flera tusen år för att lindra och bota sjukdomar. Akupunktur innebär genomträngning av fina nålar i specifika delar av kroppen. Akupunktur har blivit en av de mest populära alternativa behandlingarna i världen.

Hos Alternative Healthworks får både du och din häst hjälp med att hålla sig friska och hur man ska behandla sin häst. För dig som tävlar med hästen så finns det mycket forskning om förebyggande behandlingar som går att göra för att öka prestation på hästen. Örtmediciner är en av dem saker som kan förebygga och öka prestation. Faktum är att örtmedicin användes förr i tiden som läkemedel.