LOADING

Type to search

Utbildning

Vidareutbilda dig som assistent

Share

Vill du vidareutbilda dig med en assistentutbildning för att bli ännu mer kunnig inom säkerhet och transport? Eller behöver du en ADL-bedömning för att kunna få en personlig assistent? Då ska du kolla in vad Assistansutbildarna har att erbjuda. Assistansutbildarna är experter på att vidareutbilda assistenter inom HLR, brandsäkerhet, arbetsmetodik och förflyttningsteknik. Deras kurs i förflyttningsteknik är uppdelad i två steg. I det första steget kommer du och din kund öva på hur du lättast och på säkrast sätt förflyttar kunden ut ur en bil, förflyttning på olika underlag och förflyttning i livsfarligt läge. I det andra steget kommer ni att vara hemma hos kunden där ni går igenom vilka tekniker och sätt som är bäst för just det hemmet.

Assistansutbildarna erbjuder också en ADL-bedömning. En ADL-bedömning är en bedömning som behövs ifall du vill ha en personlig assistent. ADL står för Aktiviteter i det Dagliga Livet och går ut på att se om du har problem med att göra vardagliga saker. Denna bedömning kommer ske i ditt hem för att det ska likna din vardag så mycket som möjligt. 

Om du vill vidareutbilda dig som assistent och bli bättre på förflyttningsteknik eller behöver en ADL-bedömning är det Assistansutbildarna som du ska ta kontakt.

Leave a Comment