LOADING

Type to search

Företagande Sverige

Borohus har byggt hus sedan 1928

Share

År 1928 startade Borohus sin verksamhet och är idag en av Sveriges äldsta hustillverkare med en lång erfarenhet inom branschen. Under många år har Borohus byggt hus, villor, fritidshus åt tusentals nöjda kunder vilket har gjort dem till en av de mest framgångsrika inom sin bransch. Borohus har sitt huvudkontor placerat i Mjöbäck, men har flera kontor utspridda över hela Sverige.

Fritidshus

Fritidshusen är tillverkade så att du och din familj ska kunna spendera eran tid där både på sommaren och vintern. Fritidshusen kan användas året runt och det är du som bestämmer var du vill koppla av. Kanske vid en underbar insjö, en lugn fjällmiljö, lantmiljö eller varför inte en vacker skogsglänta. Fritidshusen finns i många olika planlösningar och huset anpassas efter era önskemål och behov. 

Garage och carport

Till villan eller fritidshuset kan det vara väldigt smidigt att ha ett garage eller en carport där ni kan ha era bilar och saker som gräsklippare, skottkärra och familjens cyklar. Borohus använder sig av underleverantörer när det gäller garage och carport som de ställer höga krav på. Underleverantörerna har ett stort sortiment så det är möjligt att anpassa garaget efter just hur du vill ha det. Det finns möjlighet att anpassa allt från storlek och isolering till utseende. 

Previous Article

Leave a Comment