LOADING

Type to search

Företagande

Olof Larsson på Nymans Ur

Share

Olof Larsson på Nymans ur är den mest framgångsrika klockhandlaren i norden. Bakom detta ligger det väldigt mycket jobb. Redan vid 7 års ålder fick Olof Larsson Nymans ur upp intresset för klockor då han jobbade med att tömma papperskorgar och springa ärenden mellan Nymans ur och klockmäster-butiken. Han spenderade en hel del av sin fritid i butikerna vilket var väldigt lärorikt och intressant. Det bästa med jobbet är att få träffa väldigt många människor och att få jobba med sin stora passion.

Nymans ur är välkänt bland klockälskare då de säljer exklusiva klockor från många olika varumärken och prisklasser. Om du är ute efter en exklusiv drömklocka är Nymans Ur ett bra ställe att börja på. Nymans Ur har sedan starten varit ett familjeföretag som idag driver 5 butiker i Västerås och Stockholm. Nymans Ur har i över 160 år jobbat med de bästa och mest exklusiva klockorna.

När det gäller exklusiva klockor tänker de flesta på Rolex, vilket utan tvekan är det mest kända varumärket bland klockor. Rolex är kända för sin otroliga kvalitet och design, vilket har gjort Rolex till vad dem är idag. En Rolexklocka är som många vet väldigt dyr, men om man räknar in hur länge en Rolexklocka håller och hur mycket av sitt värde den behåller är priset inte så farligt.

Leave a Comment