LOADING

Type to search

Mode

Helhetskoncept inom skönhet och inredning i Kalmar

Share

We Apartment är ett helhetskoncept inom skönhet och inredning i Kalmar. I salongen är det som att komma hem till ett vardagsrum med levande ljus, blommor och högkvalitativ inredning. I butiken finner du håraccessoarer, smycken, presenter, kläder, inredning och mycket mer där allt går att köpa med sig hem.

I salongen gör vi klippbehandlingar, färgning, hårutfyllnad med Hairtalk Extensions, håruppsättningar, frans- och brynfärgning och mycket mer. Allt efter dina önskemål. Kom in till We Apartment, Kalmars bästa frisörsalong!

Hairtalk extensions

We apartment jobbar med Hairtalk extensions i Kalmar. Hairtalk är en skonsam metod med 100% äkta remy hår och med tunna och hållbara fästen. Med Hairtalk kan du göra stora färg- och utseendeförändringar utan att behöva färga ditt eget hår. Hairtalk har fantastiska produkter för dig som är tunnhårig eller lider av håravfall. 

Våra varumärken

I butiken hittar du produkter från många välkända varumärken. Hos We Apartment hittar ni produkter från Marimekko Kalmar, Redken Kalmar, Ingnell Jewellery, Face Stockholm, Åre Choklad, Beard Monkey, Marc Inbane och många fler. I vår butik kan du känna en mysig stämning där du kan inspireras att shoppa och mingla.

Leave a Comment