LOADING

Type to search

Företagande Teknik

Farid Lalami – Driven och innovativ entreprenör

Share

Farid Lalami är en driven och innovativ entreprenör som växte upp i södra Stockholm. Farid har ett mycket stort intresse för problemlösning och utmaningar. Genom att studera människor och deras idéer i kombination med en otrolig drivkraft att lära sig nya saker och driva förändring, har Farid Lalami lyckats bygga lönsamma företag och ta ett steg mot att göra världen till en bättre plats.

Farids passion blev bara starkare när han blev pappa till två barn som alltid ger honom en utmaning och utvecklar honom som person och ledare. Strävan efter en god balans mellan fritid och arbete blev i samband med detta en viktig grundvärdering. Farid brukar på sin fritid ta fram nya idéer, träna samt att resa. Det spelar ingen roll vilket klimat det blir på resan eller vilket land, Farid trivs bra överallt.

Farid anser att om ens mål och vision är att göra världen till en bättre plats så måste man alltid utgå och starta från sig själv. Detta är något som han alltid har med sig när han bygger nya bolag.

Parallellt med att driva framgångsrika bolag har Farid Lalami arbetat inom styrelser och haft positioner som VD, försäljningschef, affärsutvecklare, produktutvecklare, projektledare, chefredaktör samt säljare. Resan dit är minst lika viktig som målet, om inte ännu viktigare, enligt Farid.

Leave a Comment