LOADING

Type to search

Nöje Ekonomi Sverige

Speltips och sportbetting

Share

Hitta de bästa speltipsen för sportbetting hos Spelrek.se. Att hitta rätt den rätta bonusen utan omsättningskrav kan kännas som ett stort arbete om du är en ny spelare, men hos Spelrek är det inga problem. 

Speltips på basket. 

Basket är en av de största sporterna i USA och högstaligan heter NBA, National Basketball League och grundades 1949. Hos Spelrek har vi flertalet skribenter som följer de olika ligorna runt om i världen och delar med sig av sina speltips här. En basketmatch slutar sällan oavgjort vilket innebär att du endast kan välja hemmalaget eller bortalaget. Ditt spel är dock ML (Moneyline) vilket innebär att om det nu skulle gå till förlängning så lever ditt spel vidare. Du kan även välja antalet poäng det ska bli i matchen och ta över eller under en erbjuden lina av spelbolaget.

Speltips Stryktipset

Stryktipset det är 13 matcher som ska tippas och man får dela ut 1, X eller 2. Det är upp till dig hur många tecken du har, men mer tecken blir självklart mer pengar. Du kan vinna på 10, 11, 12 eller 13 rätt. 

Speltips Europatipset

Europatipset har ungefär samma upplägg som Stryket, 13 matcher ska tippas och man får använda samma tecken. 13 rätt är bra, men inte lika stor bra som 13 på stryket. Så det blir också oftast vinst på 13, 12, 11 och 10 rätt.

Leave a Comment